FÖRELÄSARE & MUSIK

Det kommer att vara några föreläsningar& Uppträdanden under dagen och det kommer att skrivas upp här och hålltider & vilken lokal

1.

Teckensång förlag AB deltar och presenterar sina sångläromedel och bjuder även på livekonsert/allsångskonsert med tecken som stöd. För alla åldrar! Deras hemsida är; www.teckensangforlag.se De som uppträder heter Kerstin & Maggan och de kommer från Göteborg. Så roligt och välkomna till Uddevalla!

2. 

Blå Byrån gör och berättar musikföreställningar för de minsta. Allt utspelar sig på just en Blå Byrå. Med enkla medel; handdockor som agerar och sånger, ofta välbekanta för de små, trollbinder Blå Byrån sin unga publik. Föreställningarna har kunnat ses på förskolor pch biblotek. Mia och Lise-Lotte är från Uddevalla och började spela tillsammans 2002. Mia Björklund: berättande och sång Lise-Lotte Sundberg: gitarr, ukele, munspel och sång.

3.

Ingemar Thorell och Sofia Geidvik som är kända Uddevallaprofiler, underhåller bl a ofta på olika Äldreboende vilket är en samverkan mellan Uddevalla kommun och Studieförbundet Vuxenskolan. Idag kommer de att underhålla oss två gånger, först med sitt ABBA-program och avslutar kvällen med dansbandsmusik. Då flyttas stolarna undan så vi kan dansa!

4.

Pia Vevle arbetar på sitt företag www.vevleconsulting.se och nås på pia@vevleconsulting.se  tel; +46 70 911 37 18 Pia kommer att föreläsa om massagens betydelse. Pia har själv en dotter med Prader Willis Syndrom som idag är 17 år, och som dem började med massage på redan på BB. Syftet var att lära henne var hennes kropp börjar och slutar, stimulera musklerna genom ökad blodcirkulation och en stund att koppla av efter en intensiv dag. 

5.

Annie Pettersson är verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan i Lysekil och även cirkelledare i bl.a. Zumba, Teater, Miljö, Roligt att läsa, Samhällskunskap. Annie abetar även aktivt med FUB Lysekil och har varit sekreterare i många år. Annie  & Goa Gänget uppträder på stora scenen och alla som vill får vara med och dansa. 

Hon kommer att ha två pass i Zumba under dagen. I Zumban så dansar man och gympar ihop. Det är enkelt, roligt och till bra musik. Alla kan vara med, man kan även sitta i rullstol.

6.

Mannekänguppvisning kommer att vara på stora scenen på en riktig catwalk. Det kommer att visas kläder från bl.a. modebutiken Soul i Uddevalla och från modebutiken Livingroom också från Uddevalla.

7.

Sandra Abounakif från Uddevalla ska uppträda och sjunga sin egen sång